SOSYAL ve KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

/SOSYAL ve KÜLTÜREL ETKİNLİKLER
SOSYAL ve KÜLTÜREL ETKİNLİKLER 2017-03-17T09:30:15+00:00

MÜZİK KULÜBÜ

DHFMK (Diş Hekimliği Fakültesi Müzik Kulübü), 2000 yılında müziğin her dalında,öğrencilerimizin bir şeyler üretip paylaşması için kuruldu.

Kurulduğu günden bugüne amatör ruhla çeşitli etkinlikler gerçekleştirmekte ve bunları üniversite ortamında müzikseverlere sunmaktatır. Fakültemiz bünyesinde çalışma yeri, müzik aleti, bireysel ve toplu çalışma olanakları sağlamakta, konserlerleri, dinletiler ve söyleşiler düzenlemektedir.

TİYATRO KULÜBÜ

DİFTİT  (Diş Hekimliği Fakültesi  Tiyatro Topluluğu) Öğrencilerimizden oluşan topluluk. Fakülte dışında diğer fakültelere de ulaşmayı hedef kabul eden anlayışla çalışmalarını 1993 yılından bu yana kesintisiz sürdürmektedir.

Son yıllarda sergilenen oyunlar:

OYUN ESER ETKİNLİK SENE
Saatleri Ayarlama Enstitüsü Ahmet Hamdi Tanpınar Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Etkinlikleri 2016
Müfettiş Nikolay Vasilyeviç GOGOL Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Etkinlikleri 2015
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım Haldun DORMEN Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Etkinlikleri 2014
 Resimli Osmanlı tarihi  Turgut ÖZAKMAN Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Etkinlikleri 2013
Yalancı Aranıyor Dimirti PSATHAS Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Etkinlikleri 2012

Spor Oyunları

Fakültemiz öğrencileri Basketbol, Futbol, Voleybol, Yüzme, Masa Tenisi müsabakalarında her sene başarılı sonuçlar almakta, özellikle bayan sporcularımızın Basketbol ve Voleybolda 1. likleri bulunmaktadır.