/Bilimsel Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler 2017-11-06T16:03:09+00:00

2017 Yılı Bilimsel Etkinlikler:

” Çocuk İstismarı ve İhmali  “  konulu sempozyum

Pedodonti Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nurhan Özalp ve Doç. Dr. Tuğba Bezgin başkanlığında düzenlenen sempozyumda; Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti AD öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hayriye Sönmez, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp AD öğretim üyelerinden Prof. Dr. Gürol Cantürk, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi AD öğretim üyelerinden Dr. Fahri Gökçen Taner, Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi bölümünden Uzm. Dr. Samiye Çilem Bilginer ve fakültemiz 2. Sınıf öğrencisi Berna Kaya konuşmacı olarak katıldılar. ( 24 Nisan 2017 )

Mikro CT Kullanım alanları:

• Rektörlük 100. yıl salonunda ” Mikro CT ve Kullanım Alanları ” konulu panel düzenlenmiştir. (18 Ekim 2017 Saat 09.00 )

• Fakültemiz konferans  salonunda ” Diş Hekimliğinde Mikro CT ” konulu panel düzenlenmiştir. (18 Ekim 2017 Saat 13.45 )

2017 Yılında Uluslararası ödül alan çalışmalar:

• Dt. Sinem Atay Görür,  Dt. Cansu Görürgöz, Dt. Gül Sönmez  26-29 Nisan 2017 tarihinde Taywan’ın Kaohsiung şehrinde yapılan 21. Dünya Dentomaksillofasiyal Radyoloji Kongresinde   IADMFR Travel grant ödüllerini almışlardır. (IADMFR 2017)
  • 13-15 Nisan 2017 Tarihinde Eskişehir’de yapılan Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği 2.Uluslararası Kongresinde Fakültemiz Ağız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı araştırma görevlisi Dt. Gül Sönmez sözlü sunum dalında 3. olmuştur.
  • Dt. Ali Altındağ 4-6 Mayıs 2017 Tarihinde Yunanistan’ın Selanik Şehrinde yapılan 22. Balkan Stomolatology Derneği Kongresinde (BASS) En iyi oral sunum ve çalışma Ödülünü almıştır.
  • PROF.DR Kaan Orhan AMERİKAN oral ve maxillofacial radyoloji derneğinin afiliye olduğu oral surgery oral pathology oral radiology ( TRIPLE O )  dergisinin 2016-2017 yılında verdiği SCIENTIFIC REVİEWER AWARD”  ödülünü almıştır.

50. Yıl Bilimsel Etkinlikleri